Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Kombetaret

Kombetaret, Kryesore

Fillon Kampi pesëditor me talentet e Diasporës 

10 korrik, 2023 – Sot në Kampin Nacional në Hajvali ka filluar Kampi pesëditor me futbollistët nga Diaspora në grupmoshat U15, U16 dhe U17. Në hapje të këtij kampi mirëseardhje të gjithë futbollistëve u shprehu presidenti Agim Ademi. Ai vuri në pah rëndësinë e grumbullimeve…

P