Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Kombetaret

Kombetaret, U19

Kombëtarja U19 triumfoi ndaj Greqisë 

18 shkurt, 2020 – Edhe në ndeshjen e dytë të turneut “ROMA CAPUT MUNDI”, Kombëtarja U19 e Kosovës ka shënuar fitore kundër Greqisë me rezultat 1:0. Ishte një ndeshje jashtëzakonisht e fortë dhe cilësore. Djemtë e Kombëtares treguan lojë të mirë dhe karakter fitues, duke…

P