Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Kombetaret

Kombetaret

Njoftim për anulimin e miqësoreve Kosovë – Shqipëri 

Federata e Futbollit e Kosovës njofton opinionin se është anuluar grumbullimi dhe zhvillimi i ndeshjeve miqësore të Kombëtares U19 të Kosovës me Kombëtaren U19 të Shqiperisë. Vendimi është marrë nga Komiteti i Emergjencës i Federatës Shqiptare të Futbollit – FSHF, në mirëkuptim me Federatën e…

P