Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Kombetaret

Kombetaret, U19

Kosova U19 njeh kundërshtarët drejt Evropianit 2023 

8 dhjetor, 2021 – Edhe Kombëtarja U19 i ka mësuar sot rivalët për kualifikimet e Kampionatit Evropian “Malta 2023”. Dardanët U19 do të bëjnë pjesë në Grupin 3, së bashku me Ukrainën, Suedinë dhe Qipron. Ndeshjet e këtij grupi pas konsultimeve ndërmjet federatave u vendos…

P