Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Kombëtarja A

Kombëtarja A, Kryesore

Kosova ruan pozitën në renditjen e FIFA-s 

Shtëpia e futbollit botëror, FIFA, ka publikuar renditjen e re të përfaqësueseve. Kosova, e cila u përfshi në këtë renditje për herë të parë në muajin e kaluar, ka ruajtur pozitën e 190-të, me 66 pikë. Fakti që shumica e përfaqësueseve nuk kanë zhvilluar ndeshje…

Kombëtarja A, Kryesore

Kosova e gatshme për miqësoren me Ishujt Faroe 

Sot më 2 qershor Përfaqësuesja e Kosovës, pasdite mbajti seancën e dytë stërvitore, ku përzgjedhësi Albert Bunjaki me shtabin teknik të tij, u përqëndruan në punën në grupe, sidomos të reapartit defanziv si dhe ndërthurja e aksioneve mes reparteve deri të finalizimi. Pastaj u punua…

Kombëtarja A, Kryesore, Lajmet

Kosova – Ishujt Faroe, më 3 qershor 

Përfaqësuesja e Kosovës më 3 qershor do ta zhvillojë ndeshjen e radhës miqësore ndërkombëtare. Kësaj radhe të përzgjedhurit e Albert Bunjakit, do të luajnë për herë të parë edhe me simbolet shtetërore, pasi tashmë FFK-ja është bërë anëtare me të drejta të plota e UEFA-s….

P