Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Kombëtarja A

Kombëtarja A, Kryesore

Kosova e gatshme për sfidën e nesërme 

4 shtator, 2016 – Sot pasdite Përfaqësuesja e Kosovës mbajti seancën e pestë, të fundit, stërvitore para ndeshjes që do të zhvillohet nesër kundër Finlandës. Stërvitja u zhvillua në stadiumin ku do të zhvillohet ndeshja dhe ishte e hapur, ka patën mundësi që mijëra shikues…

Kombëtarja A, Kryesore

Të bindur për fillim të mbarë 

2 shtator, 2016 -Sot pasdite Përfaqësuesja e Kosovës mbajti seancën e dytë stërvitore, ku zhvilluan një ndeshje të ndarë në dyshe, duke aplikuar lojën e rivalit dhe kundërvënies së taktikës së tij në bazë të analizës së lojës së finlandezëve. Futbollistët punuan dhe u angazhuan…

Kombëtarja A, Kryesore

Përfaqësuesja mbajti seancën e parë stërvitore 

2 shtator, 2016 – Sot në Qendrën Kombëtare sportive në Eerikkila, ku është e vendosur  Përfaqësuesja e Kosovës para dite mbajti seancën e parë stërvitore, ku paraprakisht në sallë me videoprojektor kanë analizuar disa nga ndeshjet e Finlandës me kundërshtarë të ndryshëm. Atmosfera në përfaqësuese…

P