Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Kryesore

Kryesore

Reagim i FFK-së 

29 maj, 2023 – Në fundjavë u përmbyll edicioni i rregullt i garave 2022/23 në Albi Mall Superligë. Një edicion ky, që nga të gjithë njohësit e futbollit u vlerësua si njëri ndër kampionatet më të mira pas anëtarësimit të Kosovës në UEFA dhe FIFA….

Kryesore

EP Hajvalia kampione në Sigal Superligën e Kosovës 

26 maj, 2023 – Futbollistet e skuadrës EP Hajvalia janë kampione në Sigal Superligën e Kosovës për edicionin garues 2022/23. Për skuadrën e drejtuar nga Suad Keçi ky është titulli i dytë radhazi. Deri te kurorëzimi me titullin e kampionit, futbollistet e EP Hajvalisë arritën…

P