Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Kryesore

Kryesore

Sot mbahet Kuvendi i Jashtëzakonshëm i FFK-së 

27 janar, 2023 – Sot në selinë e FFK-së, në orën 11:00, do të mbahet Kuvendi i Jashtëzakonshëm. Pikë e vetme e rendit të ditës do të jetë miratimi i Statutit dhe akteve tjera normative të nevojshme. Draft-Statuti është hartuar nga muaj prill i vitit…

Kryesore

Ballkani fitues i Superkupës, mposht Llapin në Turqi 

21 janar, 2023 – Kampioni në fuqi, Ballkani është fitues i Superkupës së Kosovës, pasi në ndeshjen e zhvilluar në “Titanic Delux” në Belek të Turqisë, e ka mundur fituesen e Kupës së Kosovës, Llapin, me rezultat 1:0. Ndeshja e Superkupës u vendos të luhej…

Kryesore

FFK përmbyll procesin e licencimit dhe auditimit nga UEFA 

21 janar, 2023 – Gjatë javës që po e lëmë pas, Federata e Futbollit e Kosovës ka kaluar me shumë sukses një proces shumë të rëndësishëm, atë të licencimit dhe auditimit nga Departamenti i Licencimit i UEFA-s. Zyrtarët e Konfederatës Evropiane qëndruan në Prishtinë, nga…

P