Category: Kryesore

Kryesore

Nga mbledhja e Komitetit Ekzekutiv të FFK-së 

Sot më 22 dhjetor Komiteti Ekzekutiv i FFK-së ka mbajtur mbledhjen e vet të radhës, nën drejtimin e Agim Ademit nënkryetar ku debatoi për shumë çështje me rëndësi. KE analizoi edhe njëherë rrjedhën e kampionatit në të gjitha rangjet e garave si dhe Raportin e…

Kryesore

Kuvendi zgjedhor më 15 janar 

Sot më 1 dhjetor Komiteti Ekzekutiv i FFK-së ka mbajtur mbledhjen e vet të radhës, nën drejtimin e Agim Ademit nënkryetar, ku debatoi për shumë çështje me rëndësi. KE analizoi rrjedhën e stinorit vjeshtor të kampionatit 2015/16  në të gjitha rangjet e garave dhe pas…

P