Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Kryesore

Kryesore

IPKO sponsor gjeneral i FFK-së 

9 gusht, 2018 – Federata e Futbollit e Kosovës ka nënshkruar, sot, kontratë dyvjeçare me kompaninë e njohur IPKO, e cila do të jetë sponsor gjeneral i kësaj federate. Kontratën e partneritetit e kanë nënshkruar presidenti i FFK-së, Agim Ademi dhe drejtori ekzekutiv i IPKO-s,…

Aktivitete, Kryesore

Filloi seminari pesëditorë për gjyqtarë 

8 gusht, 2018 – Me një minutë heshtje në nderim të ish-presidentit,  Fadil Vokrri ka filluar seminari pesëditorë për gjyqtarë. Punimet e seminarit i hapi kryetari i Komisionit të Gjyqtarëve, z. Përparim Hasani, ndërkaq në fjalën e tij përshëndetëse para të pranishmëve sekretari i përgjithshëm…

Kryesore

Presidenti Agim Ademi vizitoi stadiumin “Fadil Vokrri” 

4 gusht, 2018 – Presidenti i FFK-së, z. Agim Ademi, në shoqëri të zv.sekretarit Arianit Ahmeti, sonte, ka vizituar stadiumin “Fadil Vokrri”, ku janë në përfundim e sipër punimet e rinovimit të këtij objekti. Të pranishëm ishin edhe sekretari i ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe…

P