Category: Kryesore

Kryesore

Bunjaki publikoi emëroren e futbollistëve 

Sot, më 4 shtator, në hotel “Emerald”, përzgjedhësi i Përfaqësueses “A” z. Albert Bunjaki mbajti një konferencë për media para ndeshjes miqësore ndërkombëtare Kosova-Omani. Duke ju drejtuar mediave kryetari i FFK-së tha: “ju falënderoj për angazhimin tuaj dhe promovimion që keni bërë për futbollin e…

Kryesore

“Dardanët”, të gatshëm ta përkrahin Përfaqësuesen 

Sot më 2 shtator në prag të ndeshjes miqësore ndërkombëtare Kosova-Omani u mbajt një takim me grupet e adhuruesve të Kosovës, të cilët në ndeshjet e përfaqësueses së Kosovës paraqiten me emrin “Dardanët”. Fillimisht, përfaqësuesit e “Ujqve” nga Ferizaj, “Skifterat” Gjilan, “Intelektualët” Gjilan, “Shqiponja e…

Kryesore

Nga punimet e Kuvendit të FFK-së 

Sot më 29 gusht në hotel “Emerald” u mbajt Kuvendi i rregullt i punës së FFK-së, nën drejtimin e Fadil Vokrrit kryetar. Mbledhjen e Kuvendit e hapi Fadil Vokrri kryetar, i cili në fjalën e tij përshëndetëse ndër të tjera u shpreh: Para pak javësh…

Kryesore

Vokrri takoi kryetarin e DFB-së 

Sot më 24 gusht kryetari i FFK-së, z. Fadil Vokrri është pritur në takim nga kryetari i kampionëve të botës në futboll i Federatës së Futbollit të Gjermanisë (DFB), z. Wolfgang Niersbach dhe nënkryetari z. Rainer Milkoreit. Në këtë takim ishin të pranishëm edhe ish…

P