Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Kryesore

Kryesore

KE mbajti mbledhjen e vet të radhës 

6 janar, 2023 – Komiteti Ekzekutiv i FFK-së, sot, mbajti mbledhjen e vet të radhës nën drejtimin e presidentit Agim Ademi, ku diskutoi shumë çështje me rëndësi për futbollin e Kosovës. KE shqyrtoi përgatitjet për fillimin e stinorit pranveror, duke konstatuar se ato po shkojnë…

Kryesore

Mesazhi i presidentit Ademi për Vitin e Ri 

Të nderuar drejtues të institucioneve, komunitet i futbollit, tifozë, partnerë e sponsorë, përfaqësues të mediave, qytetarë të Republikës së Kosovës dhe bashkatdhetarë kudo që jetoni; Po e përmbyllim së bashku një tjetër vit me suksese e sfida, por mbi të gjitha me përkushtimin dhe vizionin…

Kryesore

Mesazh-urimi i presidentit Ademi për festën e Krishtlindjes 

Të nderuar drejtues të klubeve, trajnerë, futbollistë, gjyqtarë, tifozë, gazetarë sportivë dhe qytetarë të Republikës së Kosovës të besimit të krishterë! Kam nderin dhe kënaqësinë që në emrin tim dhe KE të FFK-së të ju uroj përzemërsisht festën e Krishtlindjes, juve dhe familjeve tuaja. Uroj…

P