Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Kryesore

Kryesore

Donis Avdijaj i bashkohet Përfaqësueses së Kosovës 

10 nëntor, 2016 – Donis Avdijaj është futbollisti i radhës që iu ka bashkuar Përfaqësueses së Kosovës. Avdijaj ka udhëtuar në Antalya dhe tashmë është së bashku me pjesën tjetër të Përfaqësueses. Megjithatë, Donisi nuk e ka kompletuar ende dokumentacionin e nevojshëm dhe si rrjedhojë…

Kombëtarja A, Kryesore

Përfaqësuesja mbajti orë teorike 

9 nëntor, 2016 – Pas akomodimit në një prej hoteleve më prestigjioze në Antalya “Kremlin Palace”, ku organizatori Kenan Kurtesh ishte përkujdesur që ekspedita e Përfaqësueses së Kosovës, të ketë një pjesë të veçantë duke e ndarë nga pjesa tjetër e vizitorëve, ekipi i Përfaqësueses…

P