Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Kryesore

Kryesore

Vokrri e Bunjaku u pritën nga ministri Shala në aeroport 

Sot më 16 maj delegacioni i FFK-së, Fadil Vokrri kryetar dhe Flamur Bunjaku anëtar i KE të FFK-së, u kthyen në Kosovë nga Meksika ku ishin  pjesëmarrës në Kongresin e FIFA-s, ku FFK-ja u pranua si anëtarja e 210-të. Delegacionin e FFK-së në aeroportin ndërkombëtar…

Kryesore

Vokrri e Bunjaku nisen për në Kongresin e FIFA-s 

Kryetari i Federatës së Futbollit e Kosovës, Fadil Vokrri dhe anëtari i Komitetit Ekzekutiv, Flamur Bunjaku, janë nisur para pak çastesh nga hoteli, ku janë të akomoduar së bashku me përfaqësuesit e federatave tjera në Meksiko City, për në Kongresin e FIFA-s, ku sot do…

P