Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Kryesore

Aktivitete, Kryesore

Nga mbledhja e Komitetit Ekzekutiv të FFK-së 

Sot më 18 gusht KE i FFK-së mbajti mbledhjen e vet të radhës nën drejtimin e Fadil Vokrrit kryetar, ku debatoi për shumë çështje me rëndësi në futbollin e Kosovës. KE analizoi përgatitjet për edicionin e ri të garave dhe konstatoi se ato po rrjedhin sipas dinamikës…

Kryesore, Lajmet

U mbajt seminari me zyrtarë të klubeve 

Sot më 18 gusht në kuadër të përgatitjeve  për fillimin e edicionit  të ri të futbollit 2015 – 2016, Federata e Futbollit e Kosovës në ambientet e hotelit ” Sirius” në Prishtinë mbajti një seminar me drejtorë, sekretarë dhe administratorë të klubeve të futbollit. Të pranishmit i…

Kryesore

Reagim i FFK-së 

Pas publikimit të një lajmi në portalin “presheva.jone” dhe e përcjellur edhe nga gazeta “Zeri” jemi të indinjuar nga fakti se nuk shprehin realitetin e vërtetë, gjë që e demanton emaili dhe korrespondenca zyrtare nga UEFA që mund të shoh dhe të bindet opinioni i mbarë. Ndaj…

Aktivitete, Kryesore

FFK vazhdon partneritetin me Raiffeisen Bank 

Sot më 10 gusht në hotel “Emerald” u mbajt konferenca me gazetarë, ku ishin të pranishëm kryetari i FFK-së Fadil Vokrri, sekretari i përgjithshëm Eroll Salihu dhe drejtori i Raiffeisen Bank z. Robert Wright. Duke e përshëndetur drejtorin RFB-së, z. Wright dhe mediat e shumta, kryetari…

Kryesore

Vokrri e Salihu u pritën nga ministri Shala 

Sot më 6 gusht kryetari i FFK-së, Fadil Vokrri dhe sekretari i përgjithshëm, Eroll Salihu u pritën nga ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Kujtim Shala. Krerët  e FFK-së e njohën misnitrin Shala për përpjekjet që FFK-ja po bën në ndërkombëtarizimin e futbollit dhe anëtarësimin…

P