Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Kryesore

Kryesore, Lajmet

Shtatë klube licencohen për garat evropiane 

2 maj, 2024 – Komisioni i Shkallës së Parë për Licencimin e klubeve për garat e UEFA-s, ka marrë vendimet në lidhje me procesin licencues për edicionin 2024/25 të garave të UEFA-s. Për licencim për garat e UEFA-s kanë aplikuar 7 klube nga Superliga e…

Aktivitete, Kryesore

Presidenti Ademi priti në FFK studentët e UP-së 

26 prill, 2024 – Presidenti Agim Ademi ka pritur sot në selinë e FFK-së studentët e gazetarisë të Fakultetin Fillologjik në Universitetin e Prishtinës. Studentët, të cilët pretendojnë që në të ardhmen të bëhen gazetarë të sportit, zhvilluan një vizitë në Federatën e Futbollit të…

Kryesore

Presidenti Ademi priti përfaqësuesit e KFOR-it italian 

26 prill, 2024 – Presidenti Agim Ademi ka pritur sot përfaqësuesit e KFOR-it italian, kryeshefin Domenico Cucci (i cili ka prejardhje arbreshe), si dhe Zitiello Claudio. Kreu i FFK-së ka shprehur kënaqësinë e tij për mundësinë e bashkëpunimit të mëtejshëm me KFOR-in italian në të…

P