Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Lajmet

Kryesore, Lajmet

FFK nis edukimin për video-analistë të futbollit 

10 qershor, 2022 – Në kuadër të programit strategjik të FFK-së dhe në bashkëpunim me UEFA-n, për herë të parë në Kosovë po mbahet kursi për video-analistë të futbollit. Gjatë tre ditëve të kursit fillestar që shërben si hyrje në video-analizë, pjesëmarrësit do të marrin…

Lajmet

SHFMU “Hysni Zajmi” nga Vrella fituese e turneut në Istog 

7 qershor, 2022 – Kanë përfunduar garat në turneun e vajzave në kuadër të projektit të FFK-së i përkrahur nga programi i UEFA-s në kuadër të fondit HatTrick, ”Girls just want to play football” (Vajzat vetëm duan të luajnë futboll). Në këtë turne ishin pjesëmarrëse…

Grassroots, Lajmet

Në Gjilan u mbajt festivali i futbollit 

4 qershor, 2022 – Në kuadër të programit “Grassroots”, sot në Gjilan, në bashkëpunim me Drejtorin e Kulturës, Rinisë dhe Sportit të kësaj komune si dhe me mësimëdhënësit e edukatës fizike dhe sportit, Federata e Futbollit të Kosovës ka organizuar festivalin e futbollit për nxënësit…

P