Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Lajmet

Lajmet

Ndryshon termini i seminarit për gjyqtarë dhe kontrollorë 

Me propozimin e Federatës Shqiptare të Futbollit – Komisionit  për arbitra është bërë ndryshimi i termineve kohore të programit për seminarin e gjyqtarëve dhe kontrollorëve  i paraparë për datat 14 dhe 15.08.2015. Nga shkaku i angazhimeve  të parapara nga ana e instruktorëve të arbitrimit  në kuadër të…

Lajmet

Telegram ngushëllimi i kryetarit Vokrri për familjen Menxhiqi 

 Telegram ngushëllimi i kryetarit të FFK-së z. Fadil Vokrri për familjen e futbollistit (junior) të Kosovës së Vushtrrisë, Ilir Menxhiqi.   Prishtinë 1 gusht 2015 E nderuara familje Menxhiqi! Lajmi për vdekjen e më të dashurit tuaj Ilir Menxhiqi na pikëlloi pamasë, prandaj në këtë çast…

Lajmet

Orari i kontrollimeve mjekësore për gjyqtarët 

Është përpiluar orari i kontrollimeve mjekësore për gjyqtarët sipas rajoneve. Kontrollimet fillojnë më 3 gusht, derisa mbahen Qendrën e Mjekësisë Sportive në Prishtinë, duke filluar nga ora 12,00 deri ne ora 14,00.   Orari i kontrollimeve 1. Prishtina: më datë 03 dhe 04.08.2015 (dite e hënë dhe e…

Lajmet

MKRS ndan 189 mijë euro për FFK-në 

Sot, në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve, u nënshkrua një Memorandum Bashkëpunimi mes Ministrisë së Kulturës, Rinisë dhe Sportit dhe Federatës së Futbollit të Kosovës. Nëpërmjet këtij Memorandumi Bashkëpunimi, MKRS-ja ndihmon FFK-në me 189 mijë euro, për programin vjetor të këtij viti. Ministri Kujtim…

Aktivitete, Lajmet

Kampi 2015, talentet dëshmuan cilësi dhe frymë sportive 

Sot më 5 korrik në stadiumin “Agron Rama” u zhvillua ndeshja finale e Kampit Edukativ Nacional, pasi që më parë Ekipi i trajnerëve në krye me Albert Bunjaku pëzgjedhës kishin bërë me kujdes dhe në mënyrë profesionale përzgjedhjen e 36 futbollistëve në mesin e 144 futbollistëve sa morën…

Lajmet

Lojëra cilësore në Kampin Edukativ Nacional 

Sot më 4 korrik në stadiumin “ Agron Rama” në Kastriot kanë përfunduar të gjitha ndeshjet e parapara me Programin e Kampit Edukativ Nacional dhe nesër do të zhvillohet ndeshja finale. Kampi është zhvilluar në një atmosferë sportive, ku futbollistët e të gjitha rajoneve kanë treguar lojëra…

Lajmet

Filloi Kampi Edukativ Nacional U15 

Sot më 3 korrik në stadiumin “Agron Rama” në Kastriot ka nisur Kampi Nacional Edukativ për grup-moshën U-15,  në të cilin po marrin pjesë 144 futbollistë nga 7 rajonet e Kosovës. Në hapjen solemne futbollistët e rinj, trajnerët dhe ekipin përzgjedhës fillimisht me një fjalë…

Lajmet, Qendra e Edukimit

Diplomuan trajnerët për Licencën B 

Sot më 3 korrik Palestrën Sportive “Katana” u bë dorëzimi i diplomave për trajnerët të cilët me sukses e përfunduan trajnimin trejavorë për Licencë “B” UEFA, që u bë në kuadër të bashkëpunimit me Federatën Gjermane të Futbollit (DFB). Në këtë trajnim ishin përfshi 25…

P