Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Lajmet

Lajmet

Orari dhe gjyqtarët e ndeshjeve të javës së 7-të 

Sot është tërhequr shorti i gjyqtarëve për ndeshjet e javës së 7—të në Raiffeuisen Superligë dhe të javës së 6-të në Ligën e Parë, të cilat do të zhvillohen këtë mesjavë. Javën e 7-të në Raiffeisen Superligë e hap ndeshja në Vushtrri ndërmjet Llamkos Kosovës…

Lajmet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e  Avni Shala – anëtarë, në mbledhjen e rregullt mbajtur më datë 17.09.2013 dhe 19.07.2013  shqyrtoi  procedurat e iniciuara nga ana e Komisarëve  të Garave pas përfundimit të ndeshjeve  të…

Lajmet

Vendimet e Komisarit të Garave 

KOMISARI i GARAVE i Raiffeisen SUPERLIGËS, Ismet AHMETI, më datën 17.09.2013, lidhur më regjistrimin e ndeshjeve të javës së  5-të  për Kampionatin 2013/14,  – shqyrtoi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e ndeshjeve të SUPERLIGËS së Kosovës në futboll (kategoria e SENIORËVE), andaj duke u…

Lajmet

Sot miqësorja, Halmstad-Kosova 

2010-06-10 Përfaqësuesja e Kosovës, e cila që nga e hëna është grumbulluar në Suedi, do të zhvillojë sot një ndeshje miqësore me skuadrën e elitës së futbollit suedez, Halmstad, në orën 19:00. Në këtë skuadër paraqiten me sukses dy futbollistët kosovarë, Kujtim Bala dhe Anel…

Lajmet

Shtyhet grumbullimi i shtatorit i Përfaqësueses A 

2010-08-17 Grumbullimi i paraparë i Përfaqësueses së Kosovës prej 2 deri më 5 shtator është shtyrë për më vonë. Një gjë të tillë e ka bërë të ditur përzgjedhësi i Përfaqësueses, Albert Bunjaki “Edhe pse më herët kisha planifikuar një grumbullim me lojtarët vendorë në…

Lajmet

Licencimi për trajner të grupmoshave në kuadër të FFK-së 

Federata e Futbollit e Kosovës në janar 2011 do të organizojë edukimet për trajner të grupmoshave. Edukimet do të jenë të përqendruara në Prishtinë dhe PejëEdukimet janë të obliguara për trajnerët e grupmoshave për të marrë licencën e trajnerëve në kuadër të FFK-së dhe mundësi…

Lajmet

Shkolla e portierëve për grupmosha në kuadër të Përfaqësueses 

2010-09-07 Qëllimi: Duke pasur parasysh gjendjen momentale të portierëve në Kosovë, numrin e kufizuar të portierëve kosovar me kualitete të larta në klubet evropiane,  unë si përzgjedhës i Kosovës, në bashkëpunim me shtabin teknik dhe në koordinim me krerët e FFK-së, dëshirojmë që të gjejmë…

P