Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Lajmet

Lajmet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor  i shkallës së parë në përbërje; Dukagjin Gashi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar, në mbledhjen e rregullt mbajtur me datë 01.11.2013, shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara nga ana e komesarëve…

Lajmet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përberje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar, në mbledhjen e rregullt mbajtur me datë 29.10.2013 – ora 16,00, shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhjet e kaluara si dhe inicimet e filluara…

Lajmet

Vendimet e Komisarit të Garave 

Komisari i Garave të Raiffeisen Superligës, Ismet AHMETI, më datën 29.10.2013, lidhur më regjistrimin e ndeshjeve të javës së  13-të  për Kampionatin 2013/14,  – shqyrtoi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e ndeshjeve të SUPERLIGËS së Kosovës në futboll (kategoria e SENIORËVE), andaj duke u…

Lajmet

Orari dhe gjyqtarët e ndeshjeve të mesjavës 

Janë përcaktuar gjyqtarët e ndeshjeve të javës së 13-të në Raiffeisen Superligë dhe të javës së 12-të në Ligën e Parë. Këto sfida do të zhvillohen gjatë kësaj mesjave, derisa ndeshja hapëse do të jetë ajo ndërmjet Hysit dhe Ferizajt, që zhvillohet, të martën, në…

Lajmet

Vendimi i shkallës së dytë 

KOMISIONI PËR ANKESA i Shkallës së dytë, në përbërje Afrim Prekazi, kryetar dhe Agim Baftiri e Sitki Baftiu anëtarë, në mbledhjen e vet të datës 24.10.2013, shqyrtoi ankesën e KF “Trepça 89” nga Mitrovica, parashtruar në vendimin e Komisarit të Garave për Raiffeisen Superligës së Kosovës…

Lajmet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përberjë ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar, në mbledhjen e vet të mbajtur më datë  24.10.2013  shqyrtoi procedurat e inicuara nga ana e komesarit të garave për Ligën e dytë dhe…

P