Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Lajmet

Kryesore, Lajmet

Kenan Haxhihamza “Ylli i Javës” 

4 shtator, 2023 – Federata e Futbollit e Kosovës dhe sponsori i Superligës, Albi Mall vazhdojnë të ndajnë çmimin “Ylli i Javës”. Në xhiron e 4-t të Albi Mall Superligës ky çmim i ka takuar portierit të KF Dukagjini, Kenan Haxhihamza. Komisioni i veteranëve të…

Aktivitete, Lajmet

U përmbyll seminari treditor me gjyqtarët e futsallit 

3 shtator, 2023 – Kanë përfunduar punimet e seminarit treditor për gjyqtarë të futsallit. Ky seminar u mbajt në organizim të FFK-së në partneritet me UEFA-n dhe FSHF-në. Pjesëmarrës në këtë seminar ishin 34 gjyqtarë, 14 prej të cilëve nga Shqipëria. Gjatë tre ditëve u…

Lajmet

Genc Nuza nis programin e UEFA-s “Mentor&Talent” 

1 shtator, 2023 – Në selinë e UEFA-s në Nyon ka filluar programi “Mentor&Talent”, ku janë të përfshirë 20 gjyqtarët më perspektivë për edicionin 2023/24. Pjesë e këtij programi është edhe gjyqtari kosovar Genc Nuza. Në fazën e parë të këtij programi është mbajtur seminari…

Aktivitete, Lajmet

Mbahet seminari treditor për gjyqtarët e futsallit 

1 shtator, 2023 – Sot në Prishtinë ka filluar seminari treditor për gjyqtarët e futsallit në organizim të FFK-së, në bashkëpunim me UEFA-n dhe FSHF-në. Pjesëmarrës në këtë seminar janë 34 gjyqtarë, 14 prej të cilëve janë nga Shqipëria. Ligjërues në këtë seminar është instruktori…

P