Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Programi i të rinjve elitar

Kryesore, Lajmet, Programi i të rinjve elitar

Rikthehet puna në fushën e gjelbër me gjeneratën 2009 në projektin “Elite Youth Development Programme U15“ 

23 gusht, 2023 – Gjatë kësaj mesjave është rikthyer puna në edicionin e katërt të projektit “Elite Youth Development Programme U15“ në Kampin Nacional në Hajvali. Nën përkujdesjen e përgjegjësit të këtij projekti, Edmond Rugova dhe nën vëzhgimin e përzgjedhësit të Kombëtares U15, Ilir Nallbani…

P