Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Statistika

Lajmet, Statistika

Statistikat e IPKO Superligës pas javës së 19-të 

Statistikat e përgjithshme të IPKO Superligës pas javës së 19-të të edicionit garues 2018/19 : Renditja e golashënuesve, paraqitjet e gjyqtarëve, pasqyra e kartonëve, statistikat e futbollistëve, periudha kohore e golave të shënuar etj. Kliko këtu për t’u shfaqur statistikat në PDF 

Lajmet, Statistika

Statistikat e IPKO Superligës pas javës së 18-të 

Statistikat e përgjithshme të IPKO Superligës pas javës së 18-të të edicionit garues 2018/19 : Renditja e golashënuesve, paraqitjet e gjyqtarëve, pasqyra e kartonëve, statistikat e futbollistëve, periudha kohore e golave të shënuar etj. Kliko këtu për t’u shfaqur statistikat në PDF 

Lajmet, Statistika

Statistikat e IPKO Superligës të stinorit vjeshtor 

Statistikat e përgjithshme të IPKO Superligës pas javës së 17-të të edicionit garues 2018/19 : Renditja e golashënuesve, paraqitjet e gjyqtarëve, pasqyra e kartonëve, statistikat e futbollistëve, periudha kohore e golave të shënuar etj. Kliko këtu për t’u shfaqur statistikat në PDF 

Statistika

Statistikat e IPKO Superligës pas javës së 12-të 

Statistikat e përgjithshme të IPKO Superligës pas javës së 12-të të edicionit garues 2018/19 : Renditja e golashënuesve, paraqitjet e gjyqtarëve, pasqyra e kartonëve, statistikat e futbollistëve, periudha kohore e golave të shënuar etj. (pa dy ndeshjet e shtyra të javës së 10-të Feronikeli –…

Statistika

Statistikat e IPKO Superligës pas javës së 11-të 

Statistikat e përgjithshme të IPKO Superligës pas javës së 10-të të edicionit garues 2018/19 : Renditja e golashënuesve, paraqitjet e gjyqtarëve, pasqyra e kartonëve, statistikat e futbollistëve, periudha kohore e golave të shënuar etj. (ndeshjet e javës së 10-të Feronikeli – Prishtina dhe KEK-u –…

Statistika

Statistikat e IPKO Superligës pas javës së 10-të 

Statistikat e përgjithshme të IPKO Superligës pas javës së 10-të të edicionit garues 2018/19 : Renditja e golashënuesve, paraqitjet e gjyqtarëve, pasqyra e kartonëve, statistikat e futbollistëve, periudha kohore e golave të shënuar etj. (ndeshjet Feronikeli – Prishtina dhe KEK-u – Ferizaj, janë shtyrë) Kliko…

Statistika

Statistikat e IPKO Superligës pas javës së 9-të 

Statistikat e përgjithshme të IPKO Superligës pas javës së 9-të të edicionit garues 2018/19 : Renditja e golashënuesve, paraqitjet e gjyqtarëve, pasqyra e kartonëve, statistikat e futbollistëve, periudha kohore e golave të shënuar etj. Kliko këtu për t’u shfaqur pasqyra e statistikave  

Statistika

Statistikat e IPKO Superligës pas javës së 8-të 

Statistikat e përgjithshme të IPKO Superligës pas javës së 8-të të edicionit garues 2018/19 : Renditja e golashënuesve, paraqitjet e gjyqtarëve, pasqyra e kartonëve, statistikat e futbollistëve, periudha kohore e golave të shënuar etj. Kliko këtu për t’u shfaqur pasqyra e statistikave  

P