Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Albi Mall Superliga

Albi Mall Superliga, Lajmet

Senad Jaroviq “Ylli i Javës” 

Federata e Futbollit e Kosovës dhe sponsori i Superligës, Albi Mall vazhdojnë ndarjen e çmimit “Ylli i Javës”. Ky çmim për javën e 28-të në Albi Mall Superligë i ka takuar futbollistit të SC Gjilanit Senad Jaroviq. Vlerësimi i më të mirit të javës është…

Albi Mall Superliga, Lajmet

Drilon Islami “Ylli i Javës” 

2 prill, 2024 – Federata e Futbollit e Kosovës dhe sponsori i Superligës, Albi Mall vazhdojnë ndarjen e çmimit “Ylli i Javës”. Ky çmim për javën e 27-të në Albi Mall Superligë i ka takuar futbollistit të FC Prishtina, Drilon Islami. Vlerësimi i më të…

P