Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Telegrame

Telegrame

Reagimi i FFK-së për promon e Evropianit 2024 

6 tetor, 2021 – Federata e Futbollit e Kosovës sqaron opinionin se ka reaguar në UEFA për çështjen e videos promovuese të Kampionatit Evropian 2024 dhe zyrtarët e saj janë zotuar për përmirësimin e saj. Kosova e ka stemën e vet në selinë e UEFA-s…

Telegrame

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Metë Çeku – kryetar, Dukagjin Zefi, Avni Shala, Luan Salihu dhe Bekim Behrami – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 01.10.2021 shqyrtoi procedurat e hapura nga Komisioni i Garave pas përfundimit të ndeshjeve të xhiros së…

P