Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Njoftime

Lajmet, Njoftime

Telegram ngushëllimi për familjen Alidema 

Prishtinë – 30 tetor, 2021 E nderuara Familje Alidema, Me pikëllim të thellë e morëm lajmin për ndarjen nga jeta të më të dashurit tuaj dhe njërit prej punëtorëve të dalluar të futbollit kosovar, Sylejman Alidema, andaj më lejoni që në emrin tim, të KE…

P