Category: U15

Lajmet, U15

Kombëtarja U-15 udhëtoi për në Durrës 

01 maj – Me qëllim të përgatitjeve sa më të mira dhe për të provuar sa më shumë futbollistë të rinj Kombëtarja U-15 sot ka udhëtuar për në Durrës për qëndrim pesëditorë. Kombëtarja U-15 do të vendoset në Resortin hotelier sportiv “Tropikal”. Sipas fjalëve të…

Lajmet, U15

Përfundoi kampi U-15 në Grunberg 

2 tetor, 2017 – Ka përfunduar me shumë sukses kampi U-15 në Grunberg, me futbollistët e lindur në vitin 2003 dhe që kryesisht luajnë në klubet gjermane. Përzgjedhësi Gazmend Haliti dhe trajneri Isa Sadriu u ndanë shumë të kënaqur me punën e djelmoshave në këtë…

Lajmet, U15

Kombëtarja U15 mban kamp treditor në Gjermani 

28 shtator, 2017 – Kombëtarja U-15 do të mbajë kampin treditor në qendrën stervitore në Grunberg të Gjermanisë. Ky kamp fillon më 30 shtator, ku do të marrin pjesë një grup i futbollistëve të moshës 14-vjeçare, përkatësisht të lindur në vitin 2003. Përzgjedhësi i kësaj…

Lajmet, U15

Në Oslo mbahet kampi i radhës U15 

3 qershor, 2017 – Në kuadër të testimit dhe zbulimit të talenteve në vendet evropiane, nesër dhe pasnesër në Oslo të Norvegjisë do të mbahet kampi me futbollistët e lindur në vitet 2002 e 2003, të cilët aktivitetin e tyre e zhvillojnë në shtetet skandinave,…

Lajmet, U15

U mbyll me sukses Kampi U15 në Gjermani 

  17 prill, 2017 – Sot ka përfunduar Kampi U-15 në Grunberg, ku ishin të përfshirë 28 futbollistë me origjinë nga Kosova që luajnë në klubet gjermane. Gjatë tri ditëve sa zgjati ky kamp, trajnerët Gazmend Haliti, Isa Sadriu e Besnik Kollari punuan me përkushtim…

P