Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: U15

Lajmet, U15

Përfaqësuesja U-15 mban kamp tre ditor në Grunberg 

14 prill, 2017 – Përfaqësuesja U-15 do të mbajë në kamp tre ditor në Grunberg të Gjermanisë, prej 15 deri më 17 prill, ku do të përfshihen futbollistë të cilët luajnë në Gjermani. Qëllimi i këtij kampi sipas përzgjedhësit të kësaj grupmoshe, Gazmend Haliti është…

Lajmet, U15

Lista e futbollistëve të Përfaqësueses U15 

18 shkurt, 2017 – Përfaqësuesja U-15 do ta mbajë grumbullimin e radhës më 21 shkurt (e martë) në Ferizaj, në fushën me bari sintetik. Në këtë grumbullim përzgjedhësi Gazmend Haliti me bashkëpunëtorët e tij, Isa Sadriu e Bahri Berisha do të kenë në dispozicion 24 futbollistë. [su_document…

Lajmet, U15

Përfaqësuesja U-15 mban grumbullimin e radhës 

23 nëntor, 2016 – Përfaqësuesja U15 do ta mbajë grumbullimin e radhës këtë të premte (më 25 nëntor) në fushën me bari sintentik në Ferizaj, në orën 10:30. Përzgjedhësit e kësaj grupmoshe Gazmend Haliti e Isa Sadriu për këtë grumbullim kanë ftuar 22 futbollistë, të…

Lajmet, U15

Të hënën grumbullimi i radhës i Përfaqësueses U-15 

20 tetor, 2016 – Trajnerët e Përfaqësueses U-15, Gazmend Haliti e Isa Sadriu, kanë publikuar listën e futbollistëve me të cilët do të punohet në grumbullimin e radhës. Kësaj here stërvitja do të mbahet në Ferizaj, në fushën me bari sintetik, të hënën, më 24…

Lajmet, U15

Të martën mbahet grumbullimi i Përfaqësueses U15 

15 tetor, 2016 – Pas grumbullimit në Gjermani ku ishin të ftuar kryesisht lojtarët që luajnë në klubet gjermane, trajnerët e Përfaqësueses U-15, Gazmend Haliti dhe Isa Sadriu do ta mbajnë grumbullimin e radhës në Obiliq, me futbollistët që janë pjesë e klubeve dhe shkollave…

Lajmet, U15

Kamp dyditor i Përfaqësueses U-15 në Gjermani 

Përfaqësuesja e Kosovës U-15 do të mbajë kamp dyditor në Gjermani, me futbollistë që janë me prejardhje nga Kosova por që luajnë në klubet gjermane. Kampi do të mbahet më 2 e 3 tetor, kurse janë të ftuar 23 futbollistë. Në këtë kamp me futbollistët…

P