27 shkurt, 2024 – Kombëtarja e Kosovës U18 është grumbulluar për herë të parë këtë vit, përkatësisht për herë të katërt që nga krijimi i saj. Nën drejtimin e përzgjedhësit Sami Sermaxhaj dhe stafit të tij Alban Dragusha, Sheremet Isufi, Erdin Hashani dhe Flamur Neziri,…