Category: U21

Lajmet, U21

Edhe Përfaqësuesja U-21 në grumbullim dyditorë 

19 shtator, 2016 – Përfaqësuesja U-21 do të mbajë grumbullimin e radhës dyditor, më 22 dhe 23 shtator në stadiumin “Agron Rama” np Obiliq, në orën 10:30. Përzgjedhësit e kësaj grupmoshe, Rafet Prekazi e Erdogan Celina, kanë ftuar 26 futbollistë.   Grumbullimi i Përfaqësueses U-21,…

Lajmet, U21

Përfaqësuesja U-21, grumbullim dyditor 

Më 12 dhe 13 prill do të mbahet grumbullimi i planifikuar i Përfaqësueses U-21. Përzgjedhësit e kësaj grupmoshe, Erdogan Celina dhe Rafet Prekazi i kanë përzgjedhur 28 futbollistët që do t’i kenë në dispozicion në këtë grumbullim. Stërvitjet do të mbahen në stadiumin e Flamurtarit…

P