Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: U21

U21

Anulohet grumbullimi i Përfaqësueses U-21 më 9 e 10 maj 

  Grumbullimi i paraparë i Përfaqësueses U-21 për datat 9 e 10 maj është anuluar për shkak të kalendarit të ngjeshur të garave në Raiffeisen Superligë, me qëllim që kampionati të përfundojë në kohën e paraparë me standardet e UEFA-s. Kësisoj, mbetet që grumbullimi i…

Lajmet, U21

Përfaqësuesja U-21, grumbullim dyditor 

Më 12 dhe 13 prill do të mbahet grumbullimi i planifikuar i Përfaqësueses U-21. Përzgjedhësit e kësaj grupmoshe, Erdogan Celina dhe Rafet Prekazi i kanë përzgjedhur 28 futbollistët që do t’i kenë në dispozicion në këtë grumbullim. Stërvitjet do të mbahen në stadiumin e Flamurtarit…

P