Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: U21

Lajmet, U21

Përfaqësuesja U-21 mbajti seancën e parë stërvitore 

26 dhjetor, 2016 – Sot në mbrëmje në fushat e hotelit ‘Tropical’ në Durrës, Përfaqësuesja U-21 e ka mbajtur seancën e parë stërvitore. Atmosfera në radhët e futbollistëve është mjaft e mirë dhe secili prej tyre qysh në stërvitjen e parë është përpjekur të japë…

Lajmet, U21

Përfaqësuesja U-21 nis grumbullimin treditor në Durrës 

26 dhjetor, 2016 – Përfaqësuesja U-21 ka filluar sot grumbullimin treditor në hotel “Tropical” në Durrës. Në këtë grumbullim trajnerët Rafet Prekazi e Erdogan Celina kanë ftuar 25 futbollistë, kryesisht që luajnë jashtë vendit. Lista e Përfaqësueses U21 Emri Mbiemri Viti Klubi 1.Ervin Spahiu 97…

Lajmet, U21

Edhe Përfaqësuesja U-21 në grumbullim dyditorë 

19 shtator, 2016 – Përfaqësuesja U-21 do të mbajë grumbullimin e radhës dyditor, më 22 dhe 23 shtator në stadiumin “Agron Rama” np Obiliq, në orën 10:30. Përzgjedhësit e kësaj grupmoshe, Rafet Prekazi e Erdogan Celina, kanë ftuar 26 futbollistë.   Grumbullimi i Përfaqësueses U-21,…

U21

Anulohet grumbullimi i Përfaqësueses U-21 më 9 e 10 maj 

  Grumbullimi i paraparë i Përfaqësueses U-21 për datat 9 e 10 maj është anuluar për shkak të kalendarit të ngjeshur të garave në Raiffeisen Superligë, me qëllim që kampionati të përfundojë në kohën e paraparë me standardet e UEFA-s. Kësisoj, mbetet që grumbullimi i…

Lajmet, U21

Përfaqësuesja U-21, grumbullim dyditor 

Më 12 dhe 13 prill do të mbahet grumbullimi i planifikuar i Përfaqësueses U-21. Përzgjedhësit e kësaj grupmoshe, Erdogan Celina dhe Rafet Prekazi i kanë përzgjedhur 28 futbollistët që do t’i kenë në dispozicion në këtë grumbullim. Stërvitjet do të mbahen në stadiumin e Flamurtarit…

P