Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: U21

Kombetaret, U21

Kosova U21 zhvilloi ndeshjen e radhës testuese 

21 nëntor, 2022 – Kombëtarja e Kosovës U21 e cila po qëndron për përgatitje në Antalia, sot e ka zhvilluar ndeshjen e dytë testuese. Përballë të përzgjedhurve të Afrim Tovërlanit ishte skuadra elitare e Iranit, Tractor FC, me buxhet prej 10 milionë euro në vit,…

Kombetaret, U21

Kosova U21 barazoi në ndeshjen testuese ndaj Al-Adalah 

17 nëntor, 2022 – Kombëtarja e Kosovës U21 po vazhdon përgatitjet në kuadër të kampit tetëditor në Antalia të Turqisë. Sot, të përzgjedhurit e Afrim Tovërlanit e kanë zhvilluar një ndeshje testuese, me skuadrën e Superligës së Arabisë Saudite, Al-Adalah FC, e cila u mbyll…

Kombetaret, U21

Tovërlani publikon listën e Kombëtares U21 

12 nëntor, 2022 – Përzgjedhësi i Kombëtares së Kosovës U21, Afrim Tovërlani e ka publikuar listën e futbollistëve që do t’i ketë në dispozicion për kampin e radhës përgatitor në Antalia. Dardanët U21 do të qëndrojë tetë ditë në bregdetin turk nga 14 nëntori, e…

Kombetaret, U21

Kombëtarja U21 e përmbylli kampin tetëditor në Antalia 

26 shtator, 2022 – Kombëtarja e Kosovës U21 e ka përmbyllur kampin tetëditor stërvitor në Antalia të Turqisë. Gjatë kësaj periudhe përzgjedhësi Afrim Tovërlani dhe stafi i tij patën mundësi të punojnë me futbollistët e grumbulluar në këtë kamp, duke e parë formën e secilit…

Kombetaret, U21

Kombëtarja U21 ka filluar stërvitjet në Antalia 

20 shtator, 2022 – Kombëtarja e Kosovës U21 ka filluar përgatitjet në Antalia të Turqisë, ku do të qëndrojë për disa ditë në kuadër të Kampit stëvitor për ciklin e ardhshëm kualifikues. Për herë të parë Dardanët U21 janë duke u drejtuar nga përzgjedhësi Afrim…

P