Category: U21

Kombetaret, U21

Kombëtarja U21 me kamp katër ditor në Durrës 

10 nëntor, 2018 – Kombëtarja U21 do të mbajë kamp katër ditor në bregdetin shqiptar, më saktësisht në Durrës, me futbollistët e gjeneratave 1998 dhe 1999, në kuadër të përgatitjeve për kualifikimet e ardhshme. Trajnerët Rafet Prekazi, Erdogan Celina e Naser Prapashtica, do të kenë…

Lajmet, U21

Kombëtarja U21 e gatshme për duelin me Izraelin 

15 tetor, 2018 – Kombëtarja U21 e ka zhvilluar sot stërvitjen e fundit para ndeshjes së nesërme kundër Izraelit, që njëherësh është edhe dueli i fundit i Dardanëve të rinj në ciklin e tyre të parë kualifikues për Evropianin 2019. Përzgjedhësi Rafet Prekazi me ndihmësin…

P