Category: Vendimet

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Abdyl Bellopoja, Isak Ejupi dhe Agim Kastrati në mbledhjen e mbajtur më datën 26.10.2020, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të Superligës dhe Ligës së Parë për Kampionatin 2020/2021, administroi tërë materialin e prezantuar nga…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Met Çeku – kryetar dhe Dukagjin Zefi, Avni Shala, Luan Salihu dhe Bekim Behrami anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 23.10.2020 – ditë e premte, shqyrtoi procedurat e iniciuara disiplinore nga ana e Komisionit  të Garave…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Met Çeku – kryetar dhe Dukagjin Zefi, Luan Salihu, Avni Shala dhe Bekim Behrami – anëtarë në mbledhjen e mbajtur me datë 20.10.2020, shqyrtoi procedurat e iniciuara disiplinore nga ana e Komisionit të Garave pas përfundimit të…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Abdyl Bellopoja, Isak Ejupi dhe Agim Kastrati në mbledhjen e mbajtur më datën 19.10.2020, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të Superligës dhe Ligës së Parë për Kampionatin 2020/2021, administroi tërë materialin e prezantuar nga…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Met Çeku – kryetar dhe Dukagjin Zefi, Luan Salihu Avni Shala dhe Bekim Behrami në mbledhjen e mbajtur me datë 16.10.2020,shqyrtoi procedurat e iniciuara disiplinore nga ana e Komisionit të Garave pas përfundimit të ndeshjes  së mbetur …

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Abdyl Bellopoja, Isak Ejupi dhe Agim Kastrati në mbledhjen e mbajtur më datën 15.10.2020, lidhur me regjistrimin e ndeshjes së  mbetur të javës së dytë të Superligës për Kampionatin 2020/2021, Drita – Trepça’89, e…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Met Çeku – kryetar dhe Avni Shala, Luan Salihu, Dukagjin Zefi dhe Bekim Behrami anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 14.10.2020 , ditë e mërkurë ora 12,00, shqyrtoi procedurat  e iniciuara disiplinore  nga ana e komisioneve …

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Abdyl Bellopoja, Isak Ejupi dhe Agim Kastrati në mbledhjen e mbajtur më datën 13.10.2020, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të  javës së katërt të Ligës së Parë për Kampionatin 2020/2021, administroi tërë materialin e…

P