Category: Vendimet

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Abdyl Bellopoja, Isak Ejupi dhe Agim Kastrati në mbledhjen e mbajtur më datën 25.02.2020, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të IPKO Superligës për Kampionatin 2019/2020, administroi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës  së  parë, në përbërje; Dukagjin Zefi- kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtarë në mbledhjen e mbajtur me datë 19.02.2020 shqyrtoi procedurat e iniciuara disiplinore nga ana e Komisionit të Garave pas përfundimit të ndeshjeve nga java e  XVIII-të…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i IPKO Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Abdyl Bellopoja, Isak Ejupi dhe Agim Kastrati në mbledhjen e mbajtur më datën 18.02.2020, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të IPKO Superligës për Kampionatin 2019/2020, administroi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e…

Vendimet

Vendim i Komisionit Disiplinor 

Komisioni disipolinor i shkallës së parë, në përbërje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar, në mbledhjen e mbajtur me datë, 14.02.2020 , shqyrtoi procedurat e inicuara disiplinore  nga mbledhja e kaluar e komisionit të garave  pas përfundimit të…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i Ipko Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje: Abdyl Bellopoja, Isak Ejupi dhe Agim Kastrati në mbledhjen e mbajtur më datën 13.02.2020, lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të fazës së çerekfinales së Digitalb Kupës së Kosovës për edicionin 2019/2020, administroi tërë…

Vendimet

Vendim i Komisionit të Futsallit 

Komisioni i futsallit i përbërë nga tre anëtarët Rasim Gimolli kryetar, Agimi Avdyli anëtar dhe Arben Zhjeçi anëtar në mbledhjen e mbajtur me datë 22.01.2020 shqyrtoi procedurën e iniciuar nga Komisari i Garave për  FC Vitia dhe Enver Halili trajner i FC Vitia dhe mori…

Vendimet

Vendim i Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor në përbërje Dukagjin Zefi – kryetar, Luan Salihu dhe Avni Shala anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 16.12.2019, bazuar në nenin 92, paragrafi 1, pika 1 (rregullorja disiplinore) mori:   Vendim   Arianit Ahmeti në procedurë të hapur disiplinore pas shkarkimit nga…

P