Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Vendimet

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Metë Çeku – kryetar, Dukagjin Zefi, Avni Shala, Luan Salihu – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 06.05.2022 shqyrtoi procedurat e hapura nga Komisioni i Garave pas përfundimit të ndeshjeve të xhiros së 32-të dhe 33-të…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje Abdyl Bellopoja kryetar, Isak Ejupi dhe Agim Kastrati, anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 06.05.2022, ka diskutuar për regjistrimin e ndeshjeve të xhiros së 33-të të BKT Superligës edicioni 2021/2022. Pas shqyrtimit komplet…

Vendimet

Vendim i Komisionit për Ankesa  

Komisioni për Ankesa – shkalla e dytë, në përbërje Sitki Baftiu kryetar, Remzi Azemi dhe Bekim Behrami anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 04.05.2022 shqyrtoi ankesën e Klubit të Futsallit “Trepça“, e cila kishte atakuar vendimet e Komisionit të Futsallit nr .01/29  dhe 01/30…

Vendimet

Vendim i Komisionit për Ankesa  

Komisioni për Ankesa – shkalla e dytë, në përbërje Sitki Baftiu kryetar, Remzi Azemi dhe Bekim Behrami anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 04.05.2022 shqyrtoi ankesën e KF “Xërxa“, e cila kishte atakuar vendimin e Komisionit Disiplinor –shkalla e parë të datës 27.04.2022, lidhur…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Metë Çeku – kryetar, Dukagjin Zefi, Avni Shala dhe Luan Salihu – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 03.05.22 shqyrtoi procedurat e hapura nga Komisioni i Garave pas përfundimit të ndeshjeve të xhiros së 32-të të…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje Abdyl Bellopoja kryetar, Isak Ejupi dhe Agim Kastrati, anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 03.05.2022, ka diskutuar për regjistrimin e ndeshjeve të xhiros së 32-të të BKT Superligës dhe të xhiros së 25-të…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Metë Çeku – kryetar, Dukagjin Zefi, Avni Shala, Luan Salihu – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 29.04.2022 shqyrtoi procedurat e hapura nga Komisioni i Garave pas përfundimit të ndeshjeve të xhiros së 30-të dhe 31-të…

P