Duke përdorur faqen tonë të internetit, ju pranoni përdorimin e "cookies".
By using our website, you agree to the use of our cookies.

Category: Vendimet

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave 

Komisioni i Garave i Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje Abdyl Bellopoja kryetar, Isak Ejupi dhe Agim Kastrati, anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 29.04.2022, ka diskutuar për regjistrimin e ndeshjeve të xhiros së 31-të të BKT Superligës, edicioni 2021/2022. Pas shqyrtimit komplet…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave  

Komisioni i Garave i Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje Abdyl Bellopoja kryetar, Isak Ejupi dhe Agim Kastrati, anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 28.04.2022, ka diskutuar për regjistrimin e ndeshjeve të xhiros së 24-t të Viva Fresh Ligës së Parë, Grupi A…

Vendimet

Vendim i Komisionit të Garave për ankesën e KF Arbëria 

Komisioni i Garave i FFK-së në përbërje: Abdyl Bellopoja- Kryetar, Isak Ejupi dhe Agim Kastrarti- anëtarë, në seancën e vetë të mbajtur më datë: 28.04.2022, duke vendosur lidhur me regjistrimin e ndeshjeve të javës  së 24-t  të VIVA FRESH – Liga e Parë – Grupi…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Metë Çeku – kryetar, Dukagjin Zefi, Avni Shala, Luan Salihu – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 26.04.2022 shqyrtoi procedurat e hapura nga Komisioni i Garave pas përfundimit të ndeshjeve të xhiros së 30-të të BKT…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të Garave  

Komisioni i Garave i Superligës dhe Ligës së Parë në përbërje Abdyl Bellopoja kryetar, Isak Ejupi dhe Agim Kastrati, anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 26.04.2022, ka diskutuar për regjistrimin e ndeshjeve të xhiros së 30-të të BKT Superligës, edicioni 2021/2022. Pas shqyrtimit komplet…

P