Category: Vendimet

Vendimet

Inicime disiplinore 

Komesari i Garave i RaiffeisenSuperliges dhe Liges se 1-re, në mbledhjen e mbajtur me datën 25.08.2015 pasi shqyrtoi materialin e zyrtarëve të ndeshjeve lidhur me rregullsinë e fillimit dhe përfundimit të ndeshjeve të Kampionatit 2015/16 dhe të dhënave nga Protokolet zyrtare, duke u bazuar në…

Vendimet

Konfirmimi i delegatëve deri më 14 gusht 

Komiteti Ekzekutiv i Federatës së Futbollit të Kosovës në mbledhjen e vet të mbajtur më datën 31.08.2015 (ditë e premte ora 14,00 ) mori                                   V  E  N  D  I  M Kuvendi  i punës të mbahet me datë 04.09.2015 (ditë e premte) Ju lutemi  të gjitha…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në mbledhjen e mbajtur me datë 16.06.2015, shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara nga ana e komesarit të garave pas përfundimit të ndeshjes së DIGITALB Kupes së Kosovës në futboll për kategorinë…

Vendimet

Vendim i Komisarit të Garave 

INICIM I PROCEDURËS DISCIPLINORE    1.Ndaj  lojtarit te KF “ Trepça-89 “ Arber Potoku me nr lic 13 dhe nr lib 99/ M K.Kuq (motivi- pas barazimit te rezultatit ne shenje gezimi shqelmon koven me uje per ferskim te lojtarve dhe godet  nje  gazetare) sipas raportit…

Vendimet

Vendime të Komisarit të Garave 

INICIME TË  PROCEDURËS DISCIPLINORE TË BARAZHIT: 1.Ndaj  klubit te KF “Kamenica”  Kamenica (motivi- hyrja e shikuesve ne fushe ne min 77 te ndeshejes dhe pas perfundimit te saj sulmuan lojtaret kundershtare fyen personat zyrtar te ndeshjes  dhe   FFK-ne , gjuajtje me gure edhe kamermanet te cilet ishin duke…

Vendimet

Vendime të Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me date 09.06.2015, shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar e komisionit si dhe inicimet e filluara nga ana e komesarit të…

Vendimet

Vendime te Komisarit të Garave 

INICIME TË PROCEDURËS DISCIPLINORE   1.Ndaj  drejtorit të KF “Ferizaj” Naim Sojeva (motivi-fyerje dhe sharje personave zyrtar te ndeshjes) sipas raportit te vezhguesit dhe referit te  ndeshjes. 2.Ndaj KF “Ferizaj”  (motivi-per mos kryerjen e obligimeve ndaj personave zyrtar te ndeshjes ) sipas raportit te vezhguesit dhe referit…

P