Category: Vendimet

Vendimet

Vendime të Komisarit të Garave 

INICIME TË PROCEDURËS DISCIPLINORE 1. Ndaj lojtarit te KF “Besa” Fisnik Papuqi me nr lib 10115 dhe nr lic 5 K.Kuq (motivi-fyerje sharje drejtuar referit kryesore si dhe thyerjes se koves me uje)sipas raportit te referit dhe vezhguesit te ndeshjes. 2. Ndaj lojtarit te KF “Besa” Fetim Kasapi…

Vendimet

Vendime të Komisarit të Garave 

INICIME TË PROCEDURËS DISCIPLINORE: 1.Ndaj lojtarit te KF “Besa” Florent Papuqi me nr lib 2148 dhe nr lic 13K.Kuq (motivi-reagim i ashper ndaj vendimit referit kryesore pas marjes se kartonit te verdhe)sipas raportit te referit inqizimit televiziv. 2.Ndaj lojtarit të KF “Rahoveci”Bajram Kerndali  me nr…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së pare në përberje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me date 29.05.2015, shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara disiplinore për të padisiplinuarit nga ana…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përberje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar, në mbledhjen e mbajtur me datë 27.05.2015, shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara nga ana e komesarit…

Vendimet

Vendim i Komisionit për ankesa 

Komisioni për ankesa i shkallës së dytë në përberje ; Afrim Prekazi – kryetar dhe Agim Bahtiri dhe Sitki Baftiu – anëtar, në mbledhjen e mbajtur me date 27.05.2015 në procedure të rregullt shqyrtoi ankesën e FC “ FENIKSI “ nga Drenasi me numër të protokollit 28/2015…

Vendimet

Vendime të Komisarit të Garave 

INICIME TË PROCEDURËS DISCIPLINORE:   1.Ndaj kryetrajnerit te Kf “Feronikeli” Gani Sejdiu me nr lic 116 (motivi-pas perfundimit te ndeshjes fyerje  ndaj kryetrajnerit musafir ) sipas raportit te vezhguesit 2.Ndaj kryetrajnerit te Kf “Drenica” Tahir Lushtaku me nr lic 111 (motivi- fyerje dhe sharje drejtuar kryetrajnerit vendas…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në mbledhjen e mbajtur me datë 19.05.2015, shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara nga ana e komesarëve të garave pas përfundimit të ndeshjeve të zhvilluara me datë 16-17.05.2015, dhe për të njejtat…

Vendimet

Vendime të Komisarit të Garave 

INICIM I PROCEDURËS DISCIPLINORE: 1.Ndaj lojtarit të KF “Hajvalia”, Liridon Leci me nr licence 13 dhe nr libreze 3984 Karton i Kuq (motivi – sjellje jo sportive ofendim fyerje dhe sharje drejtuar referit anesor Jakup Musolli dhe referit kryesor Besfort Kasumi në ndeshjen Besa- Hajvalia )…

P