Category: Vendimet

Vendimet

Inicime të Procedurës Disiplinore 

INICIM TË  PROCEDURËS DISCIPLINORE: 1.Ndaj lojtarit te  Kf “ Istogu  ” Besnik Krasniqi me nr lic 27 dhe nr lib 1/438 K.Kuq (motivi –  Fyerje dhe sharje referin anesore ne ndeshjen Kf Drita – Kf Istogu) sipas raportit te referit dhe asistentit te ndeshjes 2.Ndaj…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përberje; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar në mbledhjen e mbajtur me datë 13.05.2015 , shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara nga ana e komesarit…

Vendimet

Vendime të Komisarit të Garave 

INICIM TË PROCEDURËS DISCIPLINORE : 1. Ndaj lojtarit te Kf “ Drenica ” Shkelzen Lushtaku me nr lic 17 dhe nr lib 8563 K.Kuq (motivi – nderhyrje e ashper dhe brutale ndaj lojtarit kundershtare me nr 6 ne ndeshjen Kf Drenica – Kf Istogu )sipas raportit…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së pare në përberje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar, në mbledhjen e mbajtur me date 08.05.2015 ( ditë e premtë ) shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e…

Vendimet

Vendim i Shkallës së Dytë 

Komisioni për ankesa i shkallës së dytë në përberje ; Afrim Prekazi – kryetar dhe Agim Bahtiri e Sitki Baftiu – anëtar, në mbledhjen  e mbajtur me date  04.05.2015 në procedure të rregullt  shqyrtoi ankesën e klubit të futbollit “ TREPÇA “ nga Mitrovica me…

Vendimet

Vendime të Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së pare në përberje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar, në mbledhjen e vet të mbajtur me date ; 06.05.2015, shqyrtoi procedurat e hapura disiplinore nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara…

Vendimet

Inicime disiplinore 

INICIM TË PROCEDURËS DISCIPLINORE: 1. Ndaj KF “ Ferizaj” (motivi –mos kryerja e obligimeve financiare ndaj personave zyrtat te ndeshjes KF Ferizaj – KF Prishtina) sipas raportit te vezhguesit.   KËSHILLË JURIDIKË: Pala e pakënaqur ka të drejtë ankese në afatin prej 3 (tri) ditevë,…

Vendimet

Vendime të Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së pare në përberje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtarë në mbledhjen e vetë të mbajtur me date 30.04.2015 ( ditë e enjte ora 10 e paraditës ) shqyrtoi inicimet e filluara disiplinore nga…

P