Category: Vendimet

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së pare në përberje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar, në mbledhjen e vetë të mbajtur me date 29.04.2015, shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara nga ana…

Vendimet

Vendime të Komisarit të Garave 

 INICIM të  PROCEDURËS DISIPLINORE:   1.Ndaj Lojtarit t te  Kf “ Feronikeli” Isa Eminhazeri me nr lic 9 dhe nr lib 1/2122 K.Kuq (motivi – fyerje dhe sharje me banale ndaj asistentit te pare ) sipas raportit te asistentit  referit te katert dhe   vezhguesit ne ndeshjen…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje , në mbledhjen e mbajtur me date  23.04.2015 (ditë e enjte – ora 14,00 ) shqyrtoi procedurat e hapura disipolinore nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara  disiplinore nga ana e komesarëve të garave për…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së pare në mbledhjen e vet të mbajtur me date 16.04.2015 (ditë e enjtë – ora 14,00 ) shqyrtoi inicimet e filluara disiplinore nga ana e komesarit të garave të Ligës së dytë pas përfundimit të ndeshjeve nga java e fundit dhe për…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor në përberje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar në mbledhjen e mbajtur me datë 15.05.2015 ( ditë e merkurë – ora 14,00 ) shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë  në përbërje; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtarë, në mbledhjen e mbajtur me datë 08.04.2015 (ditë e mërkurë – ora 14.00 ) shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e…

P