Category: Vendimet

Vendimet

Inicim i procedurës disiplinore 

Komisari i Garave, mbështetur në gjithë materialin e prezantuar, tek Komisioni Disiplinor, për këtë javë, ka gjetur prova për INICIM TË PROCEDURËS DISIPLINORE 1.Ndaj lojtarit te KF ”Drenica” Azem Bejta me nr lic 16 dhe nr lib 8554 (motivi- nderhyrje e palejuar si lojtar fundore…

Vendimet

Inicim i procedurës disiplinore 

Komisari i Garave, mbështetur në gjithë materialin e prezantuar, tek Komisioni Disiplinor, për këtë javë, ka gjetur prova për :   INICIM TË PROCEDURËS  DISCIPLINORË NDAJ:   1.Ndaj ndihmëstrajnerit të KF “Besa”,  Astrit Imami me nr Lic .08 (motivi- protestim ndaj asistentit të parë për…

Vendimet

Inicim i procedurës disiplinore 

Komisari i Garave, mbështetur në gjithë materialin e prezantuar, tek Komisioni Disiplinor, për këtë javë, ka gjetur prova për: INICIM të  PROCEDURËS  DISIPLINORË   NDAJ: 1.Lojtarit “ KF” FERIZAJ” Enis Kuka  më nr.licence, 22,dhe nr lib 36-fe. K.Kuq  (motivi: fyerje dhe sharje drejtuar referit kryesore pas…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë, në mbledhjen e mbajtur me datë 30.10.2014 ( ditë e premtë ora 15,00 ) shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar e datës 28.10.2014 dhe për të njejtat duke iu referuar raporteve të zyrtarëve si dhe deklaratave plotësuese…

Vendimet

Inicim i procedurës disiplinore 

Komesari i Garave bazuar në materialin dhe provat e zyrtarëve të ndeshjeve mori këto vendime: 1. Ndeshja KF GJILANI – KF BALLKANI e cila eshte dashur te zhvillohet ne Gjilan me daten 26.10.2014 ne ora 14.00, nuk eshte zhvilluar ( motivi- mos ardhja e ekipit mysafir…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në mbledhjen e vet të mbajtur me date 24.10.2014 ( ditë e premtë – ora 14,00 ) shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar për të padisiplinuarit dhe për të njejtat duke u bazuar në raportet shtesë të…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë, në mbledhjen e vet të mbajtur me datë 22.10.2014 ( ditë e merkurë ) ora 15,00, shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara nga ana e komesarit të garave për Ligat e dyta…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përbërje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar, në mbledhjen e mbajtur me datë 21.10.2014 ( ditë e martë ora 15,00 ) shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe…

P