Category: Vendimet

Vendimet

Inicim i procedurës disiplinore 

Komisari i Garave i Raiffeisen Superligës në bazë të provave materiale ka ngritur INICIM TË  PROCEDURËS DISCIPLINORE NDAJ: 1.Ndaj lojtarit te  KF “HAJVALIA” LIRIDON LECI me nr lic 03 dhe nr lib 3984 K.Kuq ( motivi –fjalosje dhe  kacafytje me lojtarin kundershtar  ne ndeshjen Kf…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së pare në mbledhjen e mbajtur me date 16,10.2014 ( ditë e enjtë ora 15,00 ) shqyrtoi inicimet e filluara nga ana e komesarit të garave për Ligat e dyta dhe kategoritë e juniorëve , për lojtaret e padisiplinuar pas zhvillimit…

Vendimet

Inicim i procedurës disiplinore 

Komisari i Garave të Raiffeisen Superligës dhe Ligës së Parë, në bazë të provave materiale nga zytarët e ndeshjeve ka ngritur inicim të procedurës disiplinore ndaj: 1.Ndaj ndimëstrajnerit të KF “TREPÇA” Fidaim Haxhiu me nr lic 06 ( motivi – Fyerje dhe sharje referit kryesor të…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë, në përberje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar, në mbledhjen e mbajtur me datë 14.10.2014 ( ditë e martë ora 15,00 ) shqyrtoi  procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe…

Vendimet

Inicim i procedurës disiplinore 

Komisari i Garave, mbështetur në gjithë materialin e prezantuar, tek Komisioni Disiplinor, për këtë javë, ka gjetur prova për : INICIM të  PROCEDURËS DISCIPLINORË  ndaj:   3.1. Përfaqsuesit  të  KF “ 2-Korriku” Rushit Bollovci (motivi – fyerje dhe sharje nga bankina drejtuar ekipit musafir si dhe…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përberje ; Dugagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar, në mbledhjen e mbajtur me datë 10.10.2014 ( ditë e premtë ora 14,00 ) shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar e komisionit…

Vendimet

Inicim i procedurës disiplinore 

Komisari i Garave, mbështetur në gjithë materialin e prezantuar, tek Komisioni Disiplinor, për këtë javë, ka gjetur prova për :   INICIM TË  PROCEDURËS DISCIPLINORË  NDAJ: 1.Lojtarit të KF “HAJVALIA, ARMEND KASTRATI, me nr. Licence, 19 dhe libreze 3820, i ndëshkuar me  karton te kuq(…

Vendimet

Inicime të procedurës disiplinore 

Komisari i Garave të Raiffeisen Superligës, mbështetur në gjithë materialin e prezantuar, tek Komisioni Disiplinor, për këtë javë, ka gjetur prova për : INICIM të  PROCEDURËS  DISCIPLINORE  ndaj:   3.1. Personit zyrtar të ndeshjes Bekim Haxhibeqiri i KF”RAHOVECIT”, (motiv- kundërshtim ne vendimet e referit në…

P