Category: Vendimet

Vendimet

Disiplinori, gjoba për Lushtakun e Hajrizin 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në mbledhjen e mbajtur me datë 08.10.2014 ( ditë e merkure ora 10,00 ) shqyrtoi procedurat e hapura disiplinore nga mbledhja e kaluar me datë 07.10.2014, konform Dispozitave të Rregullores disiplinore sjelli këto     V E N D…

Vendimet

Vendimet e Komisarit të Garave 

Komisari i garave i Ligës së Parë, në cilësi të udhëheqësit të garave në Ligën e Parë të Kosovës në futboll, më datën 07 .10.2014, në procedurën e regjistrimit të ndeshjeve të javës së 7-të e Ligës së Parë (kategoria e seniorëve) të vlefshme për…

Vendimet

Trepça-Prishtina regjistrohet me rezultat zyrtar 

KOMISARI i GARAVAE të Raiffeisen Superligës së Kosovës në futboll, pas kompletimit të gjithë materialit të domosdoshëm për regjistrimin e ndeshjëve të Javës së 7-të, e posaqërisht të ndeshjës së ndërprerë Trepça-Prishtina, bazuar në gjithë materialin ekzisstues në lëndë e në përputhje të dispozitave të…

Vendimet

Inicime të procedurës disiplinore 

Komisari i Garave, mbështetur në gjithë materialin e prezantuar, inçizimeve televizive ( Raporteve të personave zyrtar të FFK-së), si dhe mjeteve të informacionit, tek ai Disiplinor , për këtë javë, ka gjetur prova për : INICIM TË PROCEDURËS DISCIPLINORE NDAJ: 1.Klubit të futbollit “TREPÇA”, për…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së pare, në mbledhjen e rregullt mbajtur me date 25.09.2014, shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara nga ana e komesaravë dhe komisioneve për të padisiplinuarit, dhe për të njejtit duke iu referuar deklaratave plotësuese…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë, në mbledhjen e mbajtur më date 23.09.2014 ( ditë e martë ora 14,00 ) shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara nga ana e komesarëve të garave pas përfundimit të ndeshjeve nga java…

P