Category: Vendimet

Vendimet

Inicim disiplinor 

Komisari i Garave ka vendosur për INICIM I PROCEDURËS  DISCIPLINORE  ndaj: 1.Inicohet procedura disiplinore  ndaj  KF “PRISHTINA”, për sjellje të tifozerisë pas përfundimit  të pjesës se parë ku një grup tifozesh hodhën gjësende të forta nga ana e jashtme e stadiumit në drejtim të  tifozëve të …

Vendimet

Vendimet e Komisarit të Garave 

Komisari i garave të Raiffeisen Superligës së Kosovës në futboll, më datën 16.09.2014, në procedurën e regjistrimit të ndeshjeve të javës së 5-të  për Kampionatin 2014/15,  – shqyrtoi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e ndeshjeve të SUPERLIGËS së Kosovës në futboll (kategoria e SENIORËVE),…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së pare në mbledhjen e vet të mbajtur me date 12.09.2014 ( ditë e premtë ora 14,00 ) shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar dhe për të njejtat duke iu referuar raporteve dhe deklaratave plotësuese, konform Dispozitave të Rregullores…

Vendimet

Vendime të Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së pare në mbledjen e mbajtur me date 05.09.2014 ( ditë e premtë ora 14,00 ) shqyrtoi inicimet e filluara nga ana e komesarit të garave pas përfundimit të ndeshjeve të Raiffeisen superligës dhe Ligës së pare të Kosovës zhvilluar me…

Vendimet

Vendim i Komisarit të Garave 

Komisari i Garave, mbështetur në gjithë materialin e prezantuar, tek Komisioni Disiplinor, për këtë javë, ka gjetur prova për   INICIM të  PROCËDURËS DISCIPLINORË  ndaj:   1.Lojtarit të KF “FERONIKELI”, LULZIM DOSHLAKU , më nr.licence, 8 dhë libreze 5639, për shkak të ndëshkimit më karton…

Vendimet

Vendim i Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në mbledhjen e mbajtur me date 02.09.2014 ( ditë e martë ora 14,00 ) shqyrtoi procedurat e inicuara disiplinore nga ana e komesarëve të garave pas përfundimit të ndeshjeve të zhvilluara me date ; 30-31.08.2014 dhe për të njejtat…

Vendimet

Inicim i Komisarit të Garave 

Komisari i Garave, mbështetur në gjithë materialin e prezantuar, tek Komisioni Disiplinor, për këtë javë, ka gjetur prova për INICIM të PROCEDURËS DISCIPLINORE ndaj: 1.Lojtarit të KF “F-KOSOVËS”,QËNDRIM KIDA , me nr.licence 15 dhe libreze 1/1795, për shkak të ndëshkimit më karton të kuq (motivi:…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në mbledhjen e mbajtur më datë 29.08.2014 ( ditë e premte ora 14,00 ) shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar e komisionit datë 26.08.2014 dhe për të njejtat duke u bazuar në deklaratat e kërkuara plotësuese dhe…

P