Category: Vendimet

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së pare në mbledhjen e vet të mbajtur me date 26.08.2014 ( ditë e martë ora 15,00 ) shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara nga ana e komesarëve të garave pas përfundimit të ndeshjeve…

Vendimet

Vendimet e Komisarit të Garave 

Komisari i garave të Raiffeisen Superligës, së Kosovës në futboll, më datën 26.08.2014, në procedurën e regjistrimit të ndeshjeve të javës së 2-të  për Kampionatin 2014/15,  – shqyrtoi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e ndeshjeve të SUPERLIGËS së Kosovës në futboll (kategoria e SENIORËVE), andaj duke…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkalles së pare në mbledhjen e mbajtur me date 22.08.2014 ( ditë e premtë ora 14,00 ) shqyrtoi procedurat e hapura disiplinore nga mbledhja e kaluar e komisionit  të dates 19.08.2014 dhe për të njejtat duke iu referuar raporteve të zyrtarëve dhe deklaratave…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së pare , në mbledhjen e mbajtur me date 19.08.2014 shqyrtoi  procedurat e inicuara  nga ana e komesarit të garave  pas përfundimit të ndeshjeve nga java e pare e Raiffeisensuperligës së Kosovës në futboll për kategorinë e seniorëve dhe për të…

Vendimet

Vendimet e Komisarit të Garave 

Komisari i garave të Raiffeisen Superligës,së Kosovës në futboll, më datën 19.08.2014, në procedurën e regjistrimit të ndeshjeve të javës së 1-rë  për Kampionatin 2014/15,  – shqyrtoi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e ndeshjeve të SUPERLIGËS së Kosovës në futboll (kategoria e SENIORËVE), andaj duke u bazuar në…

Vendimet

Vendim i Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë , në mbledhjen e mbajtur me datë 31.korrik 2014 ( ditë e premtë ora 14,00 ) shqyrtoi  lendën e kthyar nga shkalla e dytë – komisioni për ankesa  të datës  21.07.2014 lidhur me pezullimin e gjyqtarëve të futbollit nga…

Vendimet

Vendim i Komisionit Disiplinor 

Komisioni për ankesa – shkalla e dytë në përberje ; Afrim Prekazi – kryetar dhe Agim Bahtiri e Sitki Baftiu – anëtar  në mbledhjen e mbajtur me datë 26.06.2014 , shqyrtoi ankesën e klubit të futsallit “ LIBURNI “  nga Gjakova të datës  25.06.2014, në…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përbërje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar, në mbledhjen e mbajtur me date 26.06.2014 ( ditë e enjte – ora 14,00 ) shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar (…

P