Category: Vendimet

Vendimet

Vendim i Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë , në mbledhjen e mbajtur me date 20.06.2014 shqyrtoi inicimet e filluara nga përgjegjësi i Federatës së Futbollit për mbikqyrjen e organizimit të ndeshjeve të Play-offit për grupmoshat e reja ( kadet, pionier dhe fatosa ) për gjyqtaret e…

Vendimet

Vendimet e Komisionit për Ankesa 

KOMISIONI PËR ANKESA (i Shkallës së dytë) në përbërje Afrim PREKAZI,Kryetar,  Agim Bahtiri e Sitki Baftiu anëtarë, në tubimin e datës 18.06.2014, lidhur më Ankesën e FC “Prishtina” nga Prishtina, lidhur më Vendimin e shqiptuar nga Komisioni Disciplinor i Shkallës së parë, bazuar në gjithë…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni disiplinor i shkallës së parë në përberje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar, në mbledhjen e mbajtur me datë 13.06.2014 ( ditë e premtë – ora 16,00 ) shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar dhe…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së pare në përbërje; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar, në mbledhjen e mbajtur më date ; 10.06.2014 ( ditë e martë – ora 15,00 ) shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si…

Vendimet

Vendim i Komisarit të Garave 

Komisari i Ligës së Parë të Kosovës në futboll, (në cilësin e udhëheqsit të garave), më datën 09.06.2014, në procedurën e rregullt për regjistrimin e ndeshjes së mbetur ISTOGU-LIRIA e Javës së 30 të Ligës së Parë, për Kampionatin 2013/14, – shqyrtoi tërë materialin e…

Vendimet

Vendimet e Komisionit të ndeshjeve të barazhit 

Komisioni i ndeshjeve të barazhit për ngritje apo mbetje në Raiffeisen Superligë, dhe Ligën e Parë të Kosovës në futboll, (në cilësin e udhëheqsit të garave), më datën 07.06.2014, në procedurën e rregullt për regjistrimin e ndeshjeve përcaktuese të barazhit, për Kampionatin 2013/14, – shqyrtoi…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në mbledhjen e mbajtur me datë 06.06.2014 – ora 15,00 , shqyrtoi procedurat ehapura nga mbledhja e kaluar dhe për të njejtat duke iu referuar raporteve të zyrtarëve dhe deklaratave plotësuese , konform Dispozitave të Rregullores  disiplinore sjelli këto…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së pare në përberje ; Dukagjin Zefi – kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar, në mbledhjen e rregullt mbajtur me date 03.06.2014 ( ditë e martë ora 16,00 ) shqyrtoi procedurat e hapura disiplinore nga mbledhja e kaluar…

P