Category: Vendimet

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në mbledhjen e vetë të rregullt mbajtur me datë 06.05.2014 ( ditë e martë ) ora 16,00, shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara nga ana e komesarëve të garave pas përfundimit të…

Vendimet

Vendimet e Komisarit të Garave 

Komisari i Garave të Raiffeisen Superligës, së Kosovës në futboll, (në cilësin e udhëheqsit të garave), më datën 06.05.2014, në procedurën e regjistrimit të ndeshjeve të javës së 28-të për Kampionatin 2013/14, – shqyrtoi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e ndeshjeve të SUPERLIGËS së…

Lajmet, Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë në përberje ; Dukagjin Zefi kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar, në mbledhjen e mbajtur me datë 02.05.2014 ( ditë e premte ) ora 15,00, shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet…

Vendimet

Vendim i KG të Ligës së Parë 

Komisari i Garave i Ligës së Parë, në cilësi të udhëheqësit të garave në Ligën e Parë të Kosovës në futboll, më datën 2.05.2014, në procedurën e regjistrimit të ndeshjeve të javës së 24-të – Liga e Parë (kategoria e Seniorëve) të vlefshme për Kampionatin…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së pare, në mbledhjen e vetë të mbajtur me date 30.04.2014 ( ditë emërkurë ) ora 15,00, shqyrtoi procedurat e inicuara nga ana e komesarit të garave për Ligt e dytë ( grupi A dhe B ) si dhe të ligave…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë  në përberje ; Dukagjin Zefi kryetar dhe Luan Salihu e Avni Shala – anëtar, në mbledhjen e mbajtur me datë  29.04.2014 ( ditë e martë ) ora 16,00, shqyrtoi procedurat e hapura  nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet…

Vendimet

Vendimet e Komisarit të Garave 

Komisari i Garave të Raiffeisen Superligës, së Kosovës në futboll, (në cilësin e udhëheqsit të garave), më datën 29.04.2014, në procedurën e regjistrimit të ndeshjeve të javës së 27-të për Kampionatin 2013/14, – shqyrtoi tërë materialin e prezantuar nga zyrtarët e ndeshjeve të SUPERLIGËS së…

Vendimet

Vendimet e Komisionit Disiplinor 

Komisioni Disiplinor i shkallës së parë, në mbledhjen e mbajtur me datë 25.04.2014 , shqyrtoi procedurat e hapura nga mbledhja e kaluar si dhe inicimet e filluara pas përfundimit të ndeshjeve nga java e XXVI-të të Raiffeisen Superligës dhe javës së XXIII-të të Ligës së…

P