besa-trepca1Sot është bërë tërheqja e shortit për gjysmëfinalet e Digitalb Kupës së Kosovës, ku u tërhoqën këto dy çifte: Besa-Trepça’89 dhe Feronikeli-Drenica.
Ndeshjet e para zhvillohen  më datën 20 maj, ndërsa ato kthyese më 6 qershor.